Dokumentären som fler journalister bör se och berätta om!

PRESSRELEASE

”Läkaren som vägrade ge upp” gör nu ett segertåg i Sverige. Filmen om Erik Enby som finansierats av folket och nu sprids via folket till biografer över hela Sverige.

Överallt där den har visats har det i stort sett blivit fullsatt. I Göteborg på två visningar i Bio Roy som tar nästan 300 i publik. Efter andra visningen samlades publiken i grupper ut på trottoaren och samtalade i upp till en och en halvtimme för att diskutera vad de varit med om och sett. Den andra efterfrågade visningen i Stockholm 19.00 den 22 september blev också fullsatt, 14 dagar före visning!

Nu har vi satt in en extraföreställning den 22 september kl 16.30 på Bio Mauritz, Filmhuset, Stockholm och bjuder även in journalister, radio och TV.

Filmen har fått ett antal recensioner men endast från nättidningar och alternativa perspektiv. Vi hoppas nu att dagstidningars etablerade journalister och kulturreportrar blir intresserade.

Visst filmen visar hur Expressen, Sveriges Radio och TV3 är inblandade i mediedrevet mot Erik Enby. Ska det innebära att man inte fullföljer sitt journalistiska uppdrag? Ska tryck- och yttrandefrihet i Sverige verkligen lida under självcensur eller ägarmakt? Vi ber dig som vill röra om i grytan att komma till visning.

Välkommen till!

Bio Mauritz Filmhuset i Stockholm den 22 september kl 16.30.

Vi ser fram emot din uppfattning och bedömning. Vi vill höra om den i radio, vi vill se den diskuteras i TV och vi vill läsa om den i tidningar. Innehållet är för viktigt för att tystas ned.

Till denna visning har vi även bjudit in medverkande. Du som vill se filmen och tillhör publiken kan betala via Tickster eller på plats.

Börje Peratt
Filmens regissör och producent
Trailer
Pressmaterial
Bilder ur filmen webb
Bilder ur filmen för tryck
Kontakt
Andra planerade visningar

En reaktion på ”Dokumentären som fler journalister bör se och berätta om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s